Ο «ανένδοτος» αγώνας συνεχίζεται...

Σε μια περίοδο, που οι ηγεσίες των κομμάτων στηρίζουν τους χειρισμούς Χριστόφια στο Κυπριακό υπό την αρχιμήδεια φράση «μη μου τους κύκλους τάραττε», για να καρπώνονται τα πρόσκαιρα «οφέλη» της συμμετοχής (;) στον κυβερνητικό μηχανισμό, στην Αμμόχωστο δώσαμε τη μάχη για να αποδείξουμε ότι υπάρχουν φωνές που τάσσονται κατά του επίπλαστου «καλού κλίματος». Φωνές που τάσσονται κατά της δρομολογούμενης επαναφοράς τους σχεδίου Ανάν.

Την προσπάθειά μας στήριξε το 41% του εκλογικού σώματος. Στείλαμε το μήνυμα ότι υπάρχει ένα μεγάλο ποσοστό νέων, που με προσωπικό κόστος, θα αγωνιστεί κατά της όποιας λύσης θα απεμπολεί ανθρώπινα και πολιτικά δικαιώματα ή/και βασικές ελευθερίες. Η συγκινητική υποστήριξη, που τύχαμε από αμμοχωστιανούς από όλες τις επαρχίες της μη κατεχόμενης επικράτειας της Κυπριακής Δημοκρατίας, μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε τον «ανένδοτο» αγώνα. Όποιο και αν είναι το προσωπικό κόστος, θα παραμείνουμε στην πρώτη γραμμή, με ή χωρίς αξιώματα, για να αντισταθούμε στις τουρκικές (και όχι μόνο) μεθοδεύσεις για διάλυση της Κυπριακής Δημοκρατίας. Επίσης, θα εναντιωθούμε με σθένος, κατά των ενεργειών της Κυβέρνησης Χριστόφια για εξαφάνιση της εθνικής μας ταυτότητας.

Τέλος, θα ήθελα να συγχαρώ τον ανθυποψήφιό μου για την εκλογική του νίκη και εύχομαι, ολόψυχα, στη νέα ηγεσία της επαρχιακής επιτροπής της ΝΕ.ΔΗ.Κ. Αμμοχώστου καλή δύναμη και πάντα επιτυχίες.

Σχόλια

Ο χρήστης Anastácio Soberbo είπε…
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ανθεκτικότητα Ερντογάν

«Δεν ονειρεύτηκα ποτέ ότι θα γίνω πολιτικός. Ούτε ξέρω αν θα γίνω ποτέ.»

Ομιλία στην Ολομέλεια της Βουλής για την ανάγκη αξιολόγησης της ισχυριζόμενης ανηλικότητας αιτητών ασύλου