Με υψηλό αίσθημα ευθύνης

Το Σάββατο, 6 Σεπτεμβρίου 2008 (10:00 – 16:00), θα πραγματοποιηθεί τη 10ο Τακτικό Επαρχιακό Συνέδριο της ΝΕ.ΔΗ.Κ. Αμμοχώστου στο ξενοδοχείο Adams Beach Hotel στην Αγία Νάπα.

Με υψηλό αίσθημα ευθύνης και γνωρίζοντας τις δυσκολίες του όλου εγχειρήματος, διεκδικώ την ψήφο των Αμμοχωστιανών (μελών της ΝΕ.ΔΗ.Κ. Αμμοχώστου) για την προεδρία της ΝΕ.ΔΗ.Κ. Αμμοχώστου.

Υπηρέτησα με όλες μου τις δυνάμεις τη φοιτητική μας παράταξη Αναγέννηση. Υπηρέτησα το κόμμα μας, το ΔΗ.ΚΟ., συμμετέχοντας στην συντονιστική επιτροπή για την επανίδρυση του ΔΗ.ΚΟ. Ελλάδος, κατόπιν στη Γραμματεία του ΔΗ.ΚΟ. Ελλάδος και αναλαμβάνοντας ως υπεύθυνος καθόδου φοιτητών και εργαζομένων από το εξωτερικό σε όλες τις εκλογικές αναμετρήσεις από το 2001 και εντεύθεν. Τέλος, υποστήριξα, ποικιλοτρόπως, την υποψηφιότητα του Τάσσου Παπαδόπουλου.

Με προσωπικό κόστος, ποτέ δεν επέλεξα να κρυφτώ πίσω από το δάκτυλό μου, ούτε να λειτουργήσω ως αυλοκόλακας κανενός,. Με καθαρό λόγο, κυρίως μέσω αρθρογραφίας στον ημερήσιο τύπο, εκφράζω τις απόψεις μου. Ευελπιστώ, αν εκλεγώ, μαζί με τους υπόλοιπους συναγωνιστές στην επαρχιακή επιτροπή της ΝΕ.ΔΗ.Κ. Αμμοχώστου, να έχουμε συνεχή και διεκδικητικό πολιτικό λόγο, πρώτιστα στο Κυπριακό, αλλά και στα υπόλοιπα καθημερινά προβλήματα των νέων της επαρχίας μας και όχι μόνο.

Το Σάββατο, 6 Σεπτεμβρίου 2008, τα μέλη της ΝΕ.ΔΗ.Κ. Αμμοχώστου θα εκλέξουν τους νέους αντιπροσώπους τους. Απευθύνομαι στα μέλη αυτά και τους ζητώ να στηρίξουν την υποψηφιότητά μου. Όλοι μαζί, μπορούμε να σηκώσουμε τη ΝΕ.ΔΗ.Κ. Αμμοχώστου πιο ψηλά. Μαζί, χέρι – χέρι, όπως κάναμε τα τελευταία δέκα χρόνια! Μπορούμε...

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ανθεκτικότητα Ερντογάν

«Δεν ονειρεύτηκα ποτέ ότι θα γίνω πολιτικός. Ούτε ξέρω αν θα γίνω ποτέ.»

Ομιλία στην Ολομέλεια της Βουλής για την ανάγκη αξιολόγησης της ισχυριζόμενης ανηλικότητας αιτητών ασύλου