Έπεσαν οι μάσκες

Γίνεται ηλίου φαεινότερη, όσο πλησιάζουμε την 17η Φεβρουαρίου 2008, η ανίερη συμμαχία της ηγεσία του ΑΚΕΛ με τον κ. Νίκο Αναστασιάδη (και τους αυλικούς του). Στην εκπομπή του τηλεοπτικού σταθμού «Αντέννα», που ακολούθησε την πρώτη διακαναλική αναμέτρηση των τριών βασικών διεκδικητών της Προεδρίας, το βράδυ της Πέμπτης (24/01/2008) και μετά από έντονη αντιπαράθεση των κ. Νίκου Κατσουρίδη και Αβέρωφ Νεοφύτου, ο πρώτος έκανε μια σημαντική διαπίστωση! Είπε λοιπόν, ο κ. Κατσουρίδης, ότι ο κ. Νεοφύτου εξαπολύει, τις τελευταίες μέρες, δριμεία επίθεση κατά του Χριστόφια, στέλνοντας έτσι διαφορετικά μηνύματα από αυτά που στέλνει ο πρόεδρος του ΔΗΣΥ!


Η δήλωση, του κ. Κατσουρίδη, έρχεται να επιβεβαιώσει τις ανησυχίες του κυπριακού λαού, ότι κάποιοι, «κεκλεισμένων των θυρών», αποφάσισαν, για το μέλλον του. Αποφάσισαν να κατευθύνουν τα πυρά τους, μόνο, κατά του Τάσσου Παπαδόπουλου. Το επιτελείο Χριστόφια και ο κ. Αναστασιάδης, είναι πλέον στο ίδιο χαράκωμα και με τη βούλα. Με την «υπογραφή» του πλέον αρμόδιου για να το επιβεβαιώσει, του μετρ της προπαγάνδας (όπως ο ίδιος περηφανεύεται), του κ. Νίκου Κατσουρίδη.

Το εύλογο ερώτημα που προκύπτει, είναι τί ενώνει, το επιτελείο του κομμουνιστή Χριστόφια και τον πρόεδρο της «φιλελεύθερης παράταξης» κ. Αναστασιάδη. Μήπως το πρόγραμμα εσωτερικής διακυβέρνησης, ή η (εκ διαμέτρου αντίθετη) αντίληψη που έχουν για την ευρωπαϊκή ολοκλήρωση της Κύπρου; Όχι βέβαια!


Δεν υπάρχει καμιά αμφιβολία, ότι το μόνο που τους ενώνει, είναι το «όπως όπως» κλείσιμο του Κυπριακού. Τους ενώνει, η αποδοχή λύσης, τύπου Ανάν. Άποψη που ενισχύεται από τη μαζική στήριξη, των αμετανόητων ανανιστών (βλ. Βασιλείου, Παπαπέτρου, Χατζηδημητρίου και Πουργουρίδη στο β’ γύρο), προς την υποψηφιότητα Χριστόφια.


Ας φράξουμε το δρόμο σε όσους επιβουλεύονται το μέλλον της Κύπρου μας, ασελγώντας πάνω στην λαϊκή, δημοκρατικά εξεφρασμένη, βούληση του κυπριακού ελληνισμού, της 24ης Απριλίου 2004.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ανθεκτικότητα Ερντογάν

«Δεν ονειρεύτηκα ποτέ ότι θα γίνω πολιτικός. Ούτε ξέρω αν θα γίνω ποτέ.»

Ομιλία στην Ολομέλεια της Βουλής για την ανάγκη αξιολόγησης της ισχυριζόμενης ανηλικότητας αιτητών ασύλου